Ortodoncija


„Program za ortodonte "WIN ACTA DENTIS ORTODNCIJA" modularno je orijentirani računalni program za evidenciju ortodonskih usluga po pacijentu, anomalija, dohvat uputnica sa CEZIHA, E-naručivanje, izdavanje HZZO i privatnih fiskalnih računa.

Tijekom 2011 kreirana je verzija za rad sa sustavom CEZIH i kao takav, program je certificiran od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Naš software za ortodonte danas program koristi oko 50 ordinacija diljem Hrvatske.

Certifikati


Zašto koristiti program „Win Acta Dentis“?

Zato što je „Win Acta Dentis“ kvalitetan i intuitivan program, jednostavan za korištenje i sadrži sve što je potrebno za kompletno vođenje ortodoncije.
Zato što se program godinama unapređuje idejama i korisnim sugestijama korisnika stomatologa .
Zato što više ne morate imati „papirnatu“ arhivu jer i potpisane izjave i suglasnosti pacijenta arhiviraju se u digitalnom obliku.
Zato što na svom mobitelu možete naručiti i vidjeti naručene pacijente.
Zato što ima odličnu korisničku podršku.


Novosti

m-Aca dentist“ je dodatak programu „ Win Acta dentist“ instaliran na smart mobitelu ili tabletu. Omogućuje pregled podataka pacijente i evidentiranje narudžbe pacijenta.

Potpisni tablet omogućuje da potpisane Izjave i Suglasnosti roditelja ili skrbnika pacijenata pohranjujte u digitalnom obliku u arhivu na vašem računalu.