O nama

IN-CON d.o.o je poduzeće za informatički inženjering i konzalting. Osnovano je 1994. godine sa namjerom nastupanja na tržište ponudom vlastitih računalnih programa za ordinacije i poliklinike, te konzultantskim uslugama na području IT industrije. Naša široka lepeza školovanih zaposlenika i vanjskih suradnika nudi optimalan izbor u poduzećima koji imaju potrebu za stručnim IT kadrom kako bi vodili aktivnosti koje možda nisu temelj u vašem poslovanju.

IN-CON d.o.o se danas potpuno fokusirao na razvoj vlastitog softvera. Tako se možemo pohvaliti intelektualnim vlasništvom 25 različitih računalnih programa namijenjenih medicinskim i uslužnim djelatnostima. Povremeno pružamo outsourcing usluge poslovnim partnerima IBM-Hrvatska, AT&T-Hrvatska, Sofreco-Francuska, Damovo-Njemačka, Unismini- Češka, HP-Hrvatska. Naših stalno zaposlenih 15 djelatnika, te niz kvalitetnih zastupnika, uvelike govore o našim mogućnostima i ozbiljnosti u nastupanju na tržištu.


Certifikat ISO 9001:2015 potvrda je sukladnosti kvalitete i sustava upravljanja gdje IN-CON d.o.o dokazuje orijentiranost poslovnog sustava međunarodnim standardima. Certifikatom ISO/IEC 27001:2013, IN-CON d.o.o.osigurava učinkovito upravljanje informacijskom sigurnošću i kvalitetu isporuke proizvoda i usluga. Također, brojka od preko 2.000 ordinacija i poliklinika koje koriste naš program, nedvojbeno ukazuju na kvalitetu naših programa i kvalitetu naše podrške vama u vašem svakodnevnom radu.

IN-CON d.o.o kao jedna od vodećih informatičkih tvrtki u području medicine, želi pružiti vrhunski proizvod uz adekvatnu podršku kako bi svi zajedno brže i lakše ovladali informatizacijom zdravstva. Sustav CEZIH ponudio nam je ispit o našim mogućnostima koji smo položili iz prve, tako da je danas program WinActa Medicus za primarnu zdravstvenu zaštitu, kao i za specijalistiku CERTIFICIRAN od strane Ministarstva zdravsta i socijalne skrbi te HZZO-a. Svim našim starim i potencijalnim novim korisnicima omogućeno je spajanje sa sustav CEZIH.


Biti će nam zadovoljstvo pružiti Vam opširnije informacije o svim našim proizvodima i uslugama ukoliko ste prepoznali neku od vaših potreba. Hvala Vam što ste posjetili našu stranicu.