Dom za starije i nemoćne osobe


Program '' WIN ACTA - DOM'' modularno je orijentirani računalni program za informatizaciju ustanova za starije i nemoćne osobe.

Na jednostavan način omogućuje evidentiranje svih potrebnih zabilježbi u skladu s potrebama ustanove te svega što pomaže timu u svakodnevnom radu.

Certifikati


Zašto koristiti "Win Acta"?

Zato što je „Win Acta Veterinarius“ kvalitetan i intuitivan program, jednostavan za korištenje i sadrži sve što je potrebno za kompletno vođenje ustanove.
Zato što su program godinama unapređuje idejama i korisnim sugestijama korisnika liječnika.
Zato što na prijenosnom računalu ili tabletu (u fazi testiranja) možete evidentirati posjetu obitelji ili pacijentu.
Zato što ima odličnu korisničku podršku.


O programu

Naše programsko riješenje omogućuje evidenciju svih Vaših podataka korisnika, podataka o smještaju, kartona korisnika, ugovora, šifrarnika.
Omogučen je brz i pregledan uvid u sve podatke o korisniku - aktivnosti, pružene usluge, lijekovi, pomagala.
Program se sastoji od nekoliko osnovnih modula koji čine cjelinu koja omogućuje ustanovama da evidentiraju u računalo sve potrebne podatke i usluge koje obavljaju. Na osnovu upisanih podataka mogu se kreirati FISKALNI računi. Isto tako, postoje izvještaji (npr. statistički izvještaj - dsn obrazac ) pomoću kojih se vodi evidencija korisnika.
U programu postoji cjelovito vođenje ljekarne (dostavnice,zahtjevnice,izdatnice), praćenje rada po odjelima te sestrinska dokumentacija.