Win Acta Dentis

Program za vođenje ordinacije dentalne medicine

O programu

Program za stomatologe "WIN ACTA DENTIS" modularno je orijentirani računalni program za evidenciju stomatoloških usluga po pacijentu, izdavanje HZZO i privatnih računa, te vođenje kompletnog knjigovodstva u stomatološkim ordinacijama i stomatološkim poliklinikama. Projekt pod nazivom ACTA DENTIS započeo je 1990 godine kao DOS program da bi početkom devedesetih bile izvršene prve instalacije kod korisnika. 1995 godine Acta Dentis prelazi u Windows okružje, mijenja ime u WIN ACTA DENTIS i među prvim je programima takve namijene. Do 2000 godine svi DOS korisnici.

Početkom 2010 kreirana je verzija za rad sa sustavom CEZIH i kao takav, program je certificiran od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske 21.12.2010. pod ur.broj 338-01-3610-208. Do danas je program Win Acta Dentis“ instaliran u preko 1.000 ordinacija diljem Hrvatske.

 

Novosti

„m-Aca Medicus“ je dodatak programu „ Win Acta Dentis“ instaliran na smart mobitelu ili tabletu. Omogućuje pregled podataka pacijente i evidentiranje narudžbe pacijenta.

Potpisni tablet omogućuje da potpisane Izjave i Suglasnosti roditelja ili skrbnika pacijenata pohranjujte u digitalnom obliku u arhivu na vašem računalu.